Είτε άλλα 5 χρόνια τα ίδια και χειρότερα, είτε ψηφίζουμε Α. Μαυρογιάννη

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

Ο ενεργός πολίτης που νοιάζεται για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών του δεν μπορεί να παραμείνει απαθής και αμέτοχος σε αυτές τις προεδρικές εκλογές. Καλείται να τοποθετηθεί και να αποφασίσει με την ψήφο του εάν θέλει συνέχιση της 10χρονης διακυβέρνησης ΔΗΣΥ ή εάν θέλει προοδευτική αλλαγή.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές είναι οι κ.κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης. Τρεις υποψήφιοι, αλλά δύο επιλογές. Οι δύο συναγερμικοί υποψήφιοι, κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι οι συνεχιστές της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος στηρίζεται από το ΑΚΕΛ και από άλλες δυνάμεις της κοινωνίας των πολιτών είναι η υποψηφιότητα που μπορεί να ανοίξει ξανά προοπτικές για τη χώρα μας. Προοπτικές για τη λύση του Κυπριακού και να επιφέρει αλλαγές στην εσωτερική διακυβέρνηση για χρηστή διοίκηση, αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και δικαιότερη κατανομή και ανακατανομή του εθνικού πλούτου.


Οι πολίτες καλούνται λοιπόν να πάνε στην κάλπη και να τιμωρήσουν αυτό για το οποίο σήμερα διαμαρτύρονται. Να καταψηφίσουν τις πολιτικές Αβέρωφ – Χριστοδουλίδη. Να τιμωρήσουν αυτούς που για δέκα χρόνια κυβερνούσαν και οδήγησαν τη χώρα στον πάτο και στην ανυποληψία και σήμερα έχουν και το πολιτικό θράσος να θέλουν να συνεχίσουν να κυβερνούν μαζί με τη σαπίλα.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε για εννέα ολόκληρα χρόνια στο Υπουργικό Συμβούλιο Νίκου Αναστασιάδη, ενώ ο Αβέρωφ Νεοφύτου στήριξε με νύχια και δόντια την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. Και οι δύο δεν διαφώνησαν ποτέ ούτε για το ξεπούλημα του Συνεργατισμού, ούτε για το ξεφάντωμα με τα «χρυσά» διαβατήρια, ούτε και με το νέο σκάνδαλο με τις παράνομες παρακολουθήσεις. Είχαν ενεργό ρόλο και λόγο για τα όσα σήμερα βιώνουμε.

Αν πραγματικά σεβόμαστε τον εαυτό μας και επιζητούμε την αλλαγή, τότε στηρίζουμε τον ανεξάρτητο υποψήφιο Α. Μαυρογιάννη. Πραγματικά ανεξάρτητο υποψήφιο με καθαρό παρελθόν, γνώσεις και ικανότητες, ο οποίος είναι έτοιμος να ηγηθεί του κράτους για τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και ο λαός μας. Είναι λοιπόν στο χέρι του κάθε πολίτη να αποφασίσει με την ψήφο του για ένα καλύτερο μέλλον…

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.