Εκ των υστέρων επαφές Α.Νεοφύτου με τα κόμματα

Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Αναστασιάδη καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής, ανέφερε σε μια πρώτη αντίδραση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σημειώνοντας ότι ταυτόχρονα, η Βουλή ενέκρινε δωδεκατημόριο ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του κράτους μέχρι το τέλος του Γενάρη.


Η κυβέρνηση, τονίζει, έχει αρκετό χρόνο για να κάνει αυτό που δεν έκανε μέχρι σήμερα: Να ακούσει την πλειοψηφία της Βουλής. Να ακούσει τους εργαζόμενους, την κοινωνία και τις ανάγκες της!

 Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου θα συναντηθεί σήμερα με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ύστερα από δικό του αίτημα.

Η συνάντηση είναι καθορισμένη για τις 11 και 30 πριν από το μεσημέρι στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.


Χθες, μετά την καταψήφιση του προϋπολογισμού ο κύριος Νεοφύτου είχε δηλώσει ότι θα συνεχίσει τις επαφές του με τα κόμματα σε μια προσπάθεια να υπερψηφιστεί ο προϋπολογισμός τις επόμενες βδομάδες.

Ήδη ο υπουργός οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης δήλωσε χθες ότι το υπουργείο θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα καταθέσει νέο προϋπολογισμό προς ψήφιση στη βουλή στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.