Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη γιορτή του Αρχιεπισκόπου – «Φέρε μαζί σου μια βίτσα και ένα διαβατήριο»Με τίτλο «Φέρε μαζί σου μια βίτσα και ένα διαβατήριο», ομάδα πολιτών διοργανώνουν μέσω social media πορεία και εκδήλωση διαμαρτυρίας με θέμα την ονομαστική εορτή του Αρχιεπισκόπου.

Οι διαμαρτυρόμενοι καλούν τον κόσμο να συρρεύσει στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης (13/11) από την Αρχιεπισκοπή και θα καταλήξει στη Βουλή.

Στην πρόσκληση τους οι εκδηλωτές σημειώνουν την άρνηση τους να γιορτάσουν την ονομαστική γιορτή του Αρχιεπισκόπου, τονίζοντας ότι τον σεβασμό δεν τον επιβάλλεις υποχρεώνοντας τους άλλους να σε τιμήσουν αλλά τον κερδίζεις με τις πράξεις σου.

Αναλυτικά:

Φέρε μαζί σου μια βίτσα και ένα διαβατήριο!
Την Τετάρτη 13 του μήνα η ώρα 10.00 π.μ έλα μαζί μας! Αρνούμαστε να γιορτάσουμε την ονομαστική γιορτή του αρχιεπισκόπου! Τέρμα στην προσωπολατρεία! Γιατί τον σεβασμό δεν τον επιβάλλεις υποχρεώνοντας τους άλλους να σε τιμήσουν αλλά τον κερδίζεις με τις πράξεις σου. Την Τετάρτη 13 του μήνα σας καλούμε να έρθετε μαζί μας να περπατήσουμε από την Αρχιεπισκοπή μέχρι τη Βουλή. Φέρτε μαζί σας μια Βίτσα κι ένα διαβατήριο.

Δες εδώ την εκδήλωση στο facebook