Εκδήλωση ΕΒΕ Λευκωσίας: Branding – Πώς ενθαρρύνεται η έμπνευση και δημιουργείται αξία στις επιχειρήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕ Λευκωσίας για τα μέλη του  με θέμα «BRΑNDING: HOW TO SPARK INSPIRATION  AND CREATE VALUE for enterprises, industries and services», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας, κ. Μιχάλης Μουσιούττας, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία που δίνει το ΕΒΕ Λευκωσίας σε θέματα επιμόρφωσης και κατάρτισης των μελών του.

Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Ξένιος Κονομής,  Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, η οποία ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

Κύριος ομιλητής ήταν  ο Sacha Moser, ιδρυτής της FOUNDRY, της εταιρείας που διακρίθηκε  στα   Γερμανικά Brand Awards 2019, ’20, ’21 και 2022, και με γραφεία σε Ζυρίχη, Βερολίνο και Νέα Υόρκη.

Ο κος Moser έχει ηγηθεί πολυάριθμων επιτυχημένων brands  όπως ZURICH Financial, BMW  και  Dr. Pepper. Έχει επίσης αναπτύξει  πολυβραβευμένες καμπάνιες για την AT&T, Citibank, Swiss International Airlines και Volkswagen.

Στην παρουσίασή του σε μία κατάμεστη αίθουσα, αναφέρθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και την σημασία που έχει το branding ως αντισταθμιστικό μέσο. Μέσα από παραδείγματα και περιπτωσιακές μελέτες, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους το branding μπορεί να δημιουργήσει αξία στις επιχειρήσεις, νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα, αξιοποιώντας τις τεχνικές και τα εργαλεία προς όφελος των οργανισμών τους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.