Εκδήλωση για τα 60 χρόνια παρουσίας των BMW στην Κύπρο

O Όμιλος Πηλακούτα, γιόρτασε πρόσφατα, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση τα 60 χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας, με την ΒΜW, στην Κύπρο.

Σε ένα εκπληκτικό σκηνικό που στήθηκε ειδικά για την εκδήλωση στην Πύλη Αμμοχώστου, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ανάμεσα τους ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Γενικός Εισαγγελέας, Ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο, αλλά και στελέχη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν παλιούς θησαυρούς – κλασικά μοντέλα θρύλους- τα οποία βρίσκονται πλέον μόνο σε Μουσεία Αυτοκινήτων. Μαζί και καινούρια μοντέλα τα οποία σηματοδοτούν το όραμα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον.

Στην ομιλία του, με αφορμή τα 60 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου «Χαράλαμπος Πηλακούτας λτδ», σημείωσε με περηφάνια, ότι η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1958 από τον Κόδρο Πηλακούτα, είναι σήμερα η αρχαιότερη Εισαγωγική Εταιρεία των BMW σε όλο το κόσμο.

«Η 60χρονη αυτή πορεία», ανέφερε, « η οποία χαρακτηρίζεται από συνεχείς επιτυχίες και σταθερή ανέλιξη, οφείλεται στη συνέπεια, στην αποφασιστικότητα, στη σκληρή δουλειά και την απόλυτη αφοσίωση. Οφείλεται ταυτόχρονα και στον ορθό προγραμματισμό, αλλά και στην τόλμη για ανάληψη ρίσκου».

«Η ποιότητα των BMW είναι δεδομένη», συνέχισε ο κ. Πηλακούτας.  Το ίδιο δεδομένη είναι και η άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, μετά την πώληση των αυτοκινήτων. Η δουλειά μας που πάντα βασίζεται στο πάθος των ανθρώπων, χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και την αγάπη για το αυτοκίνητο, ή τη μηχανή».

Τέλος ο κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας ευχαρίστησε τα Διευθυντικά Στελέχη του Ομίλου BMW, που έφτασαν στην Κύπρο, ειδικά για να παρεβρεθούν στην γιορταστική  εκδήλωση. Ανάμεσα τους, ο  Jean Philippe Parain, Senior Vice President Sales Region Europe, ο Neil Fiorentinos, President of BMW Group Region Central & Southeastern Europe, και ο  Christopher Puth, Μanaging Director&  Regional Manager Κύπρου, Κροατίας και Μάλτας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.