Εκκενώθηκε ο 13ος όροφος της Κομισιόν στις Βρυξέλλες μετά από… παραλαβή άσπρης σκόνης

Στην εκκένωση του 13ου ορόφου του κτηρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες προχώρησαν οι τοπικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν να αναφέρεται λακωνικά σε «συμβάν» και να προσθέτει πως όλοι είναι ασφαλείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Brussels Times, ο 13ος όροφος, όπου βρίσκεται και το γραφείο της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εκκενώθηκε όταν διαπιστώθηκε πως είχε παραληφθεί φάκελος με ύποπτη άσπρη σκόνη.

Σε δήλωση στην ιστοσελίδα, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής των Βρυξελλών ανέφερε πως μόνο ένα άτομο ήρθε σε επαφή με την ύποπτη σκόνη, ωστόσο δεν έχει επιδείξει ιατρικά συμπτώματα.


Όπως μετέδωσε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Le Soir», στο κτήριο της Κομισιόν έφτασε και ειδική ομάδα εξειδικευμένη στην διαχείριση

Ερωτηθείς σχετικά κατά την μεσημβρινή ενημέρωση του Τύπου στο κτήριο της Κομισιόν, λίγο μετά την άφιξη οχημάτων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μαμέρ επιβεβαίωσε πως σημειώθηκε «συμβάν στον 13ο όροφο που κατέστησε αναγκαία την εκκένωση» του ορόφου. Όπως πρόσθεσε, όλοι όσοι βρίσκονταν στον όροφο είναι ασφαλείς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.