Εκκενώθηκε πολυκατοικία στη Λάρνακα λόγω πυρκαγιάς σε όχημα

Σε προληπτική εκκένωση πολυκατοικίας στη Λάρνακα προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Πυροσβεστική, σε συνεργασία με την Αστυνομία, λόγω πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες στις 21.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης 4όροφης πολυκατοικίας στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.27.

Από την πυρκαγιά το όχημα καθώς και καναπές ο οποίος επίσης βρισκόταν στον υπόγειο χώρο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Λόγω των καπνών και των θερμών αερίων που δημιουργήθηκαν από την πυρκαγιά έγινε προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας με την βοήθεια της Αστυνομίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρα από τα πυροσβεστικά οχήματα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων από τις 23.40 μέχρι τις 05.00 η ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε σε 4 περιπτώσεις για απεγκλωβισμό προσώπων από τα οχήματα τους στις περιοχές Χοιροκοιτία, Ζύγι, Τόχνη και 3 αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημμυρισμένα υποστατικά στις κοινότητες Άγιου Θεόδωρου, Ζυγίου και Καλαβασού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Νοεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 22ης Νοεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια ,27 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.