Έκκληση ΕΔΟΝ και ΠΟΓΟ για συμμετοχή στην αντιρατσιστική και αντιφασιστική πορεία

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Κυριακή 21 Μαρτίου, ώρα 15:30, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών και πορεία στην Πλατεία Ελευθερίας

 

Μέσα σε αυτή την περίοδο όπου οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις συνεχίζουν να αιματοκυλίζουν του λαούς και οι κυβερνήσεις που υπηρετούν το σύστημα υψώνουν τα συρματοπλέγματα προσπαθώντας να φράξουν το δρόμο στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, η διεθνιστική αλληλεγγύη αποτελεί ζωτικό όπλο στα χέρια των λαών. Με ανακοινώσεις, η ΕΔΟΝ και η ΠΟΓΟ κάνουν κάλεσμα στην Αντιρατσιστική Αντιφασιστική Πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στη Λευκωσία. Προσυγκέντρωση η ώρα 15:30 στο Υπουργείο Εσωτερικών και πορεία προς την Πλατεία Ελευθερίας.

Η ΕΔΟΝ καλεί τον κάθε νέο και νέα που δεν ανέχεται την άνοδο του νεοφασισμού να σηκώσει κεφάλι και να συμπορευτεί μαζί της. Να σταθεί μαζί της απέναντι στο φασισμό που σπέρνει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, που επιτίθεται σε πρόσφυγες και μετανάστες λες κι αυτοί είναι ο εχθρός και όχι ο ιμπεριαλισμός που δημιουργεί τους πρόσφυγες και το σύστημα που τους εκμεταλλεύεται και τους στοχοποιεί.

Η ΠΟΓΟ καλεί «όλες και όλους να συμμετάσχουν ενδυναμώνοντας τη θέληση για ειρήνη, δημοκρατία, ίση μεταχείριση, ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνική αλληλεγγύη».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.