Έκκληση για ανεύρεση δότη μυελού των οστών για τον Φίλιππο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Ο Φίλιππος Αθηνοδώρου χρειάζεται την βοήθεια μας και όλοι μαζί μπορούμε να τον βοηθήσουμε δίνοντας δείγμα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, εύκολη και το πιο σημαντικό μπορεί να σώζει ζωές.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε δείγμα για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για τον Φίλιππο Αθηνοδώρου, ώστε να μπορεί να αγκαλιάσει το αγόρι του ξανά με χαμόγελο!

Η μητέρα του Φίλιππου, Μαρίνα Αθηνοδώρου μίλησε στο ΡΙΚ και γνωστοποίησε πως ο Φίλιππος παλεύει ξανά ένα αιματολογικό καρκίνο μετά από εννέα χρόνια, ανάρρωσε και λίγο πριν να προγραμματίσει τον γάμο του ξαναχτυπά ο καρκίνος με μία οξεία μυενώ λευχαιμία αυτή τη φορά, με τους γιατρούς να συμβουλεύουν για να έχουμε πλήρη ίαση πρέπει να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η κα. Μαρίνα κάλεσε όσους δεν έχουν ήδη δώσει δείγμα να σπεύσουν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αλλά και στις δειγματοληψίες που διοργανώνονται τις επόμενες ημέρες για να το πράξουν.

«Εκεί έξω περιμένουν πολλοί για  ένα μόσχευμα ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι με αφορμή τις δειγματοληψίες που γίνονται για τον γιο της Φίλιππο, θα βοηθηθούν και πολλοί άλλοι άνθρωποι.

Οι δειγματοληψίες γίνονται καθημερινά τόσο στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στα αιματολογικά κέντρα σε όλες τις πόλεις και σε διάφορα σημεία που διοργανώνονται δειγματοληψίες και αναρτά ο Σύνδεσμος «Ύστερα Ήρθε Η Άνοιξη» στη σελίδα του στο Facebook.

278424864 3167994810141757 6707705150449947142 N

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.