Έκκληση της Κοινωνικής Συμμαχίας για εφαρμογή του ΓεΣΥ

Η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ απευθύνει νέα έκκληση προς όλους τους γιατρούς, όπως εργαστούν για την επιτυχή εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ εκ μέρους της Συμμαχίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής Λουκάς Αριστοδήμου είπε ότι αποφασίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες αφορούν την ενημέρωση της κοινωνίας γύρω από την μεγάλη μεταρρύθμιση του ΓεΣΥ.

Ο κύριος Αριστοδήμου είπε ότι εκείνοι που έχουν διοριστεί για να εφαρμόσουν το ΓΕΣΥ πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, να αφήσουν πίσω τους εξωτερικούς εχθρούς όπως είπε, και να στραφούν ειδικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της κατάστασης στα νοσοκομεία.

Σημείωσε ότι ο χρόνος πλέον κυλά εναντίον, και πρέπει να επιταχυνθεί η αυτονόμηση των νοσοκομείων για να βελτιωθεί το επίπεδο της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς.

Από την πλευρά του εκ μέρους του Συνδέσμου Καταναλωτών ο Σοφοκλής Κωνσταντίνου είπε ότι το ΓΕΣΥ είναι μονόδρομος και κάλεσε τους γιατρούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αφού είναι οι στυλοβάτες.
Ο κύριος Κωνσταντίνου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νοσοκομεία και σημείωσε ότι πρέπει να στηριχθούν και να ενισχυθούν ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ΓΕΣΥ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.