Έκλεισε το deal για την πώληση του Απολλώνειου Νοσοκομείου


Αλλάζει χέρια το Απολλώνειο Νοσοκομείο. Σε ανακοίνωση του το Απολλώνειο ενημερώνει για την συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Απολλώνειου από το επενδυτικό fund CVC Capital Partners.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΔιαβάστε πιο κάτω αυτούσια την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία Λτδ:

«Η Εταιρεία Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία Λτδ θα ήθελε να ενημερώσει τα εξής σε σχέση με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην εξαγορά των μετοχών της:

Πράγματι νωρίτερα σήμερα υπεγράφη συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας από εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου Hellenic Healthcare Group. Το Hellenic Healthcare Group (www.hhg.gr) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωση της συναλλαγής εξαρτάται από τη θετική έκβαση αριθμού προαπαιτούμενων απαιτήσεων, εγκρίσεων και/ή προϋποθέσεων, οι οποίες είναι συνήθεις για παρόμοιες συναλλαγές, περιλαμβανομένης της έγκρισης της προτεινόμενης συναλλαγής από τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, όπως για παράδειγμα την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού, καθώς και της εξασφάλισης συγκεκριμένου ελάχιστου ποσοστού αποδοχής από τους υφιστάμενους μετόχους».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.