Έκλεψε όχημα από 41χρονο, μετέβη στην κατοικία του και απέσπασε χρηματικό ποσό – Υπό κράτηση 46χρονος

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 46χρονος για υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας και κλοπή χρηματικού ποσού 24 χιλ. ευρώ, καθώς και οδήγηση οχήματος χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 16.7.22 καταγγέλθηκε από 41χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την ίδια ημέρα, γύρω στις 03:00, ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στην Κάτω Πάφο, τον πλησίασε συμπατριώτης του ηλικίας 46 ετών ο οποίος στην συνέχεια εισήλθε στο όχημα του που είχε σταθμεύσει έξω από την μπυραρία και εγκατάλειψε το μέρος.

Ακολούθως με το αυτοκίνητο του 41χρονου παραπονούμενου, ο 46χρονος φέρεται να μετέβη στην κατοικία του παραπονούμενου και με αντικλείδι εισήλθε σ’ αυτήν. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο και την καταγγελία του, ο 46χρονος φέρεται να απέσπασε από το όχημα το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και επίσης το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ μέσα από τη κατοικία. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας Πάφου ο 46χρονος συνελήφθη. Ακολούθως παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.