Εκπαιδευτικές Οργανώσεις: Την Παρασκευή επιδίδεται η πρόταση της Κυβέρνησης για συνταξιοδοτικό

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Την τελική πρόταση της Κυβέρνησης για το συνταξιοδοτικό, θα επιδώσει το πρωί της Παρασκευής, 26 Μαρτίου, στις εκπαιδευτικές οργανώσεις, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι ο Υπουργός Οικονομικών κάλεσε την Παρασκευή, 26 Μαρτίου, τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για να τους επιδώσει την τελική τους πρόταση για το συνταξιοδοτικό.

Ο κ. Πολυβίου είπε ότι είναι μια θετική εξέλιξη όσον αφορά το συνταξιοδοτικό .


Σε ερώτηση αν θα διεξαχθεί και κάποια συζήτηση για το θέμα, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ είπε ότι οι συζητήσεις έγιναν.

«Μας είπε ότι τη Δευτέρα θα μας στείλει και την ημερήσια διάταξη της συνάντησης και αφού οι συζητήσεις έγιναν και με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου -και στη ΜΕΠΕΥ ένα διάστημα είχε συζητηθεί-εμείς αναμένουμε ότι θα μας δώσει την πρόταση και αν έχουμε εμείς διευκρινήσεις θα τις θέσουμε και θα προχωρήσουμε μετά να τη μελετήσουμε».

Η συνάντηση την Παρασκευή, είπε ο κ. Πολυβίου, θα γίνει η ώρα 10 το πρωί.


Απαντώντας σε ερώτηση αν στη συνάντηση θα παρευρεθούν και η ΠΑΣΥΔΥ και ο ΣΑΚ, ο Προέδρος της ΟΕΛΜΕΚ είπε ότι θα δοθεί η πρόταση σε όλους.

«Η ώρα 10 καλεί τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Μπορεί εκείνους να τους καλέσει σε άλλη ώρα για να τους δώσει την πρόταση. Η πρόταση πάντως θα δοθεί για όλους τους κρατικούς υπαλλήλους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.