Εκπαιδευτική ημερίδα από Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή για ενημέρωση επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης της προσπάθειας για εκπαίδευση και ενημέρωση των επιχειρήσεων με στόχο την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, διοργάνωσε στις 5 Οκτωβρίου εκπαιδευτική ημερίδα για τη διευθυντική ομάδα της εταιρείας H.M. House Market (Cyprus) Ltd «IKEA».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή Κωνσταντίνος Καραγιώργης, κατά τον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι βασική αρχή της Υπηρεσίας είναι η εκπαίδευση, η ενημέρωση και η στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος βαθμός προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών.

Στην εκπαιδευτική ημερίδα επεξηγήθηκαν οι βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών, επιλύθηκαν απορίες και έγινε ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Με την ευκαιρία αυτή, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή τονίζει την σημαντικότητα της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων των καταναλωτών και προς την κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσει την προσπάθεια προσέγγισης των επιχειρήσεων.

Τέλος, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ευχαριστεί την εταιρεία H.M. House Market (Cyprus) Ltd «IKEA» για τη συνεργασία, σημειώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη προστασία των καταναλωτών, στην ενίσχυση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και βελτιώνουν την πελατοκεντρική φιλοσοφία των επιχειρήσεων προς όφελος τόσο δικό τους όσο και των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.