Δεν εκπροσωπούν τον Σύνδεσμο πρώην μέλη του Δ.Σ διευκρινίζει ο ΠΑΣΙΚΑ

Την παραίτηση των εκπροσώπων του, σε Λεμεσό και ελεύθερη Αμμόχωστο, γνωστοποιεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής, μετά και τις δηλώσεις που έκανε στο ΚΥΠΕ ο Κύπρος Κυπριανού, πρώην επικεφαλής της επαρχιακής επιτροπής του Συνδέσμου, στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει  σε ανακοίνωση του ο ΓΓ του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α, Φάνος Λεβέντης, ο κ.Κυπριανού υπέβαλε την παραίτηση του από το Δ.Σ του Συνδέσμου πριν από ένα περίπου μήνα, ως επίσης και ο Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, ο οποίος εκπροσωπούσε τα κέντρα αναψυχής στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Και οι δυο παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές, προσθέτει.

«Ως εκ τούτου, ούτε ο κ. Κυπριανού  μπορεί να αποστέλλει ανακοινώσεις σαν εκπρόσωπος της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. αλλά ούτε και ο κ. Αλεξάνδρου, σαν εκπρόσωπος του ΠΑ..Σ.Ι.Κ.Α. Αμμοχώστου», συμπληρώνει ο Φάνος Λεβέντης.

Σύντομα, καταλήγει, θα ανακοινωθούν τα στοιχεία των νέων εκπροσώπων του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α στις επαρχίες Λεμεσού και ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Εν τω μεταξύ, σε διευκρινιστική του δήλωση στο ΚΥΠΕ, ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος είχε αναφέρει πως οι θέσεις του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α δεν εκφράζουν τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης της Λεμεσού, σημείωσε πως «εκ παραδρομής δεν ανέφερα την αποχώρηση μου από τον σύνδεσμο».

Θεωρεί, ωστόσο, πως τα κέντρα αναψυχής της Λεμεσού δεν εκπροσωπούνται, στην ολότητα τους, από τον ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις θέσεις και τη στάση του συνδέσμου απέναντι στα προβλήματα που προκύπτουν από την πανδημία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.