Έκρηξη στο οίκημα του ΣΔΚ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Στο μικροσκόπιο των αρχών, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στο κτίριο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, αλλά και σε παρακείμενα υποστατικά της περιοχής, σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο οίκημα του Συνδέσμου στη Λευκωσία.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση του ΑΣΤΡΑ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ελένη Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι αξιολογείται  συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών της βομβιστικής επίθεσης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Σημείωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για ταυτοποίηση αυτών των προσώπων. Τόνισε δε ότι οι αρχές διερευνούν τα κίνητρα των δραστών.

sdk 6 1 scaled

Ακόμα είπε ότι αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και από τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών, ενώ σημείωσε ότι διερευνώνται όλα τα δεδομένα και το μαρτυρικό υλικό.

Την ίδια ώρα, η ΚΟΠ καταδικάζει την επίθεση στο οίκημα του συνδέσμου διαιτητών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή, πολιτεία, Ομοσπονδία και σωματεία πρέπει να δείξουν πως στηρίζουν και προστατεύουν τη διαιτησία.

sdk 5 1 scaled

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy