Έκρυβε στο περιβόλι του βαρέλι με ναρκωτικά και κροτίδες

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 18 και 37 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, χθες γύρω στη 1μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού και της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη με συνοδηγό 18χρονο στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του 18χρονου, εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,725 ευρώ, σπόροι κάνναβης, 15 γραμμάρια κάνναβης και 10 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, γύρω στις 2.20μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο 37χρονο, ενώ έφευγε από το περιβόλι του, σε περιοχή της Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 37χρονου, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1,860 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο περιβόλι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης.

Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 90 περίπου εκατοστών, το οποίο ήταν φυτεμένο κοντά στην περίφραξη του περιβολιού.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy