Εκτεθειμένος ο Ν. Χριστοδουλίδης για τα fake accounts: Νέες βολές ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ για τη στάση του

Πυρά από παντού συνεχίζει να δέχεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Κυριάκου στον Άστρα: Οι λόγοι για τους οποίους δημοσίευσε τις συνομιλίες με τον Χριστοδουλίδη

Ξεκάθαρη απάντηση εάν απέστειλε ή όχι μηνύματα δίνοντας εντολή δημιουργίας ψεύτικων προφίλ για να πλήξει πολιτικούς και δημοσιογράφους ζήτησε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος. Μιλώντας στον Άστρα ανέφερε πως το να κρύβεσαι πίσω από το διαδίκτυο για να πλήξεις κάποιους είναι καταδικαστέο. Είπε μάλιστα ότι οι αρμόδιοι πρέπει να δράσουν.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού επεσήμανε ότι αναμενόταν μεταμέλεια και απολογία από πλευράς Νίκου Χριστοδουλίδη, ωστόσο όπως ανέφερε, παρουσιάζεται ως θύμα σκευωρίας.

Τόνισε ότι το ΑΚΕΛ θα κάνει προεκλογική στο φως της ημέρας, λέγοντας ότι τα υπόγεια και οι μάσκες δεν έχουν να κάνουν με την Αριστερά και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος που στηρίζει το ΑΚΕΛ επαναβεβαίωσε το πολιτικό του ήθος με τις δηλώσεις του για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.