Έκτη σύλληψη για τα έξι κιλά ναρκωτικών που εντόπισε η ΥΚΑΝ σε υποστατικό στη Λευκωσία τον Φεβρουάριο

Μαζί με τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί δύο πιστόλια και αριθμός σφαιρών

Στη σύλληψη ακόμη ενός υπόπτου, άντρα ηλικίας 40 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση κατοχής δύο κιλών και 696 γραμμαρίων κοκαΐνης και τριών κιλών και 300 γραμμαρίων κάνναβης, που εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ τον περασμένο Φεβρουάριο, σε υποστατικό στη Λευκωσία. Μαζί με τις ποσότητες ναρκωτικών είχαν εντοπιστεί και δύο πιστόλια, καθώς και αριθμός σφαιρών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία που συνδέει τον 40χρονο ύποπτο με την υπόθεση ναρκωτικών. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη το απόγευμα σήμερα, από μέλη της ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλα πέντε πρόσωπα. Συγκεκριμένα, στις 06 και 07 Φεβρουαρίου, συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 54 ετών, μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και οπλισμού.

Άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στις 31 Μαρτίου, μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε και τους συνέδεε με την υπόθεση ναρκωτικών, ενώ πέμπτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 55 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, επίσης μετά από επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει με την υπόθεση ναρκωτικών.

Η ποσότητα κοντά στα έξι κιλά ναρκωτικών, τα δύο πιστόλια και ο αριθμός σφαιρών, μαζί με το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, εντοπίστηκαν μέσα σε ντεπόζιτο νερού, κοντά στο χώρο διαμονής του 25χρονου υπόπτου, σε αγροτική περιοχή της Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στις 06 Φεβρουαρίου. Ο 25χρονος είχε θεαθεί νωρίτερα, να παραλαμβάνει αντικείμενο από το ντεπόζιτο και μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση των ναρκωτικών, του οπλισμού και των χρημάτων, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.