Εκτός κινδύνου η 13χρονη που κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ

Έλα στο Google News

Εκτός κινδύνου η 13χρονη από τη Ρωσία η οποία μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Στην εντατική 13χρονη από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ

Η 13χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου ενώ η κατάσταση της υγείας της σημείωσε βελτίωση. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο η ανήλικη κατάφερε να εξασφαλίσει αλκοολούχο ποτό. Οι Αρχές αναμένουν το πράσινο φως από τους θεράποντες ιατρούς της 13χρονης για το χρόνο που θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση η ανήλικη για τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της ανήλικης στην Αστυνομία, η 13χρονη βρισκόταν μαζί με φίλους της το απόγευμα του Σαββάτου ενώ όταν πήγε να την παραλάβει από ανοικτό χώρο πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια, βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως η μητέρα της 13χρονης την μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Στο μεταξύ οι φίλοι της 13χρονης ενημέρωσαν τη μητέρα της πως η 13χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.