ΕΚΥΣΥ: «Βολές» σε κυβέρνηση για την απραξία της για αντιμετώπιση της ακρίβειας

Παράπονα για τη συμπεριφορά της Κυβέρνησης έναντι των προβλημάτων των συνταξιούχων και ιδιαίτερα «για την απραξία της σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία έχει τσακίσει τους ηλικιωμένους», εξέφρασε η ετήσια συνέλευση των συνταξιούχων του Δήμου Τσερίου, που είναι μέλη της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, κατά τη συνέλευση που έγινε στην παρουσία του δημάρχου Τσερίου, Σταύρου Μιχαήλ, έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν τους ηλικιωμένους από τον Επαρχιακό Γραμματέα της Ένωσης Μάρκο Τσιηφτέ.

Αναφέρεται επίσης ότι οι συνταξιούχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την δράση και μεγάλη προσφορά της οργάνωσής τους, τόσο κεντρικά όσον και τοπικά και διαβεβαίωσαν ότι θα πυκνώσουν τις γραμμές της οργάνωσής τους και θα αγωνιστούν μέχρι να επιλυθούν όλα τα προβλήματα πού βασανίζουν τους συνταξιούχους.

Τέλος, στην ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ αναφέρεται ότι κατά την συνέλευση εκλέγηκε νέα τοπική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Κώστα Στυλιανού, Ανδρέα Μαυρίδη,Τάσο Μακκίδη, Άννα Αγαθαγγέλου, Έλλη Λοΐζου, Στέλιο Κλεάνθους και Πέτρο Πέτρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.