Ελαφρύνσεις και αναβαθμίσεις στους πελάτες της Cyta

Το πακέτο περιλαμβάνει αποφάσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Για ακόμα μια φορά, η Cyta επιβεβαιώνει με τις πράξεις της γιατί πρέπει να παραμείνει δημόσιος οργανισμός. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που δημιούργησε η κρίση του κορονοϊού, έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια προς τον τομέα της Yγείας, αλλά και στους πελάτες της.

 

Μετά τη χορηγία των 300 χιλιάδων ευρώ για αγορά εξοπλισμού στα νοσοκομεία, ο κρατικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών προχώρησε στη λήψη μιας σειράς μέτρων για ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Κάτι που δεν έχουν πράξει ακόμα οι ιδιωτικές πλατφόρμες.

 

Όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός, «οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οι συνθήκες τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι δύσκολες. Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, επιστρέφουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Οι πελάτες μας ήταν και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε δίπλα τους, αντλούμε δύναμη από αυτούς και μαζί θα βγούμε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία. Είναι η ώρα να στηρίξουμε έμπρακτα αυτούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».

 

Ως εκ τούτου, σε συνεδρία του Δ.Σ. της Cyta αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

 1. Παρατείνεται η περίοδος μη διακοπής υπηρεσιών λόγω απλήρωτου λογαριασμού, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

 

 1. Διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες
 • με πρόγραμμα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth).
 • με πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με αγορά πακέτων Mobile Internet.

 

 1. Διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.

 

 1. Δεν θα εφαρμοστεί καμία πρόσθετη χρέωση σε πελάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε χώρες της ΕΕ και υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο όριο χρήσης υπηρεσιών Περιαγωγής (roaming) για περίοδο τριών μηνών.

 

 1. Εμπλουτίζεται το περιεχόμενο των ταινιοθηκών Nova on Demand και Disney on Demand, το οποίο προσφέρεται για τους πελάτες των πακέτων Variety και Super Pack της Cytavision, χωρίς χρέωση.

 

 1. Εμπλουτίζεται χωρίς χρέωση το περιεχόμενο ψυχαγωγίας για τους πελάτες του Cytavision Value Pack με
 • τα κανάλια ταινιών Village Cinema HD, Movies Best HD και Nova Life, από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.
 • την παιδική ταινιοθήκη της Disney, από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών.

 

 1. Αυξάνονται οι ταυτόχρονες θεάσεις της υπηρεσίας CytavisionGo σε δύο συσκευές για περίοδο τριών μηνών.

 

 1. Προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση Cytavision μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

 

 1. Παρέχεται δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).

 

 1. Προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση για Σταθερές Υπηρεσίες Διαδικτύου και Τηλεφωνίας, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

 

 1. Παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους.

 

 1. Παρέχονται δωρεάν για τρεις μήνες εργαλεία που επιτρέπουν τη συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών της. Περισσότερες πληροφορίες στο cyta.com.cy/business

 

 1. Παρέχονται δωρεάν για τρεις μήνες αναβαθμισμένα εργαλεία τηλε-εργασίας (Microsoft Office 365, Business Cloud, VPN, Meet Me Conference).

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες της Cyta μπορούν να καλούν δωρεάν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 132, ενώ οι Επιχειρηματικοί Πελάτες του Οργανισμού μπορούν να καλούν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 150.

 

Για την εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να απευθύνονται και στα άλλα διαθέσιμα σημεία επαφής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/personal-contact-us

 

 

Γιάννης Κακαρής