«Αρχές του καλοκαιριού, 2014. Μια συνηθισμένη μέρα και απογευματινός καφές. Συζητούσαμε με φίλους να κάνουμε ένα beach party με μουσική.

Συζητώντας με την παρέα για το πάρτυ, πού θα το κάνουμε, πώς κλπ, σκεφτόμασταν ‘’γιατί να μην το δημοσιοποιήσουμε και να έρχεται όποιος θέλει;’’. Τότε κάναμε event στο Facebook, με τον τίτλο #ΕλαΜεΤηνΠαωνιέραΣου» μας αναφέρει ένας απο του εμπνευστές του φεστιβάλ «έλα με την παωνιέρασου».

Τούτη ήταν η αρχή , μια παρεΐστικη συζήτηση για πλάκα. H οποία έγινε τελικά πράξη και καταλήγουμε στο σήμερα.

Στην πορεία των χρόνων μέχρι σήμερα όμως, το πάρτυ και οι ανάγκες αυτού άλλαζαν, εξελίσσονταν μαζί με το πάρτυ. Ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία πίσω από το πάρτυ, παρέμειναν ωστόσο τα ίδια.

Όπως καταλάβατε, δεν υπάρχει είσοδος. Έρχεσαι απλώς με φίλους, παρέα και την παωνιέρα σου. Γιατί δεν έχει είσοδο; Χωρίς να το αναλύσουμε ιδιαίτερα, διότι έτσι ξεκίνησε και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Και ελπίζουμε να μπορέσουμε να το κρατήσουμε έτσι.

Για τη διεξαγωγή του πάρτυ μας αφιερώνουν χρόνο κόπο και μεράκι πολλά άτομα. Εθελοντές , Djs , οι χορηγοί κ.α , οι οποίοι αγκάλιασαν την ιδέα μας και την ενισχύουν με το δικό τους τρόπο.

Η ομάδα παωνιεραFest παρουσιάζει για 5η χρόνια του #ΕλαΜεΤηνΠαωνιεραΣου Beach Party

– Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 ώρα 18:00 @ Μαζωτό.

– Παγωνιέρα στην παραλία, σε συνδυασμό με καλή παρέα , μουσική και χορό είναι λατρεμένο κομμάτι της καλοκαιρινής ζωής του Κυπραίου και εννοείτε και εμάς βέβαια.

– Θέλοντας να μοιραστούμε την λατρεία μας με άλλες παρέες, φίλους , αθκιασερούς που θέλουν να περάσουν καλά το απόγευμα τους , για 5η χρονιά διοργανώνουμε το #ΕλαΜεΤηνΠαωνιέραΣου Beach Party.

– Το event μας είναι απλό όπως και το όνομα του. Αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση του χώρου , την μουσική, φωτισμό , και δανειζόμαστε την παραλία (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ) για μια νύκτα. Εσείς βάζετε τις παρέες σας και τις παγωνιέρες σας (γεμάτες).

– Φέτος θα έχουμε μαζί μας το Baristro all day bar για εκλεκτά κοκτέιλ. Μαζί μας θα είναι και ο Lytras Meatery που θα μας παρέχει φαγητό (German Sausages). Τα πιο πάνω δεν αντικαθιστούν την φιλοσοφία της λατρεμένης παωνιέρας , απλά την αναβαθμίζουν και ευκολύνουνε αυτούς που θέλουν να κοπιάσουν εντελώς φλου.

– Το βρίσκεται στο ίδιο σημείο , στον Μαζωτο εδώ και χρόνια. Βλέπε οδηγίες στο link: https://www.facebook.com/pawniera/posts/1968214939950499
INFO ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ a.k.a ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ – 96614775

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
1. Σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και φεύγοντας αφήνουμε την παραλία όπως την βρήκαμε.Θα υπάρχουν σακούλια σε αρκετά σημεία να πετάτε τα σκουπίδια σας.
2. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον , θα υπάρχουν πολλές παρέες , όλοι να περάσουμε καλά και να πάμε ασφαλής στα σπίτια μας.
3. Σεβόμαστε τα κοπέλλια που διοργανώνουν το event εδώ και μηνες , χωρίς να τους ενδιαφέρου τα λεφτά , οι κόποι τους ή οτιδήποτε άλλο εκτός από το να περάσουμε ούλλοι όμορφα.
4. Σεβόμαστε τους dj’s (Δεν νεκατονούμαστε μες τα πόθκια τους) Αν θέλετε τόσο πολλά να ακούγονται οι δικές σας επιλογές, του χρόνου feel free να είστε DJ στο event.

Info για το event εδω: https://www.facebook.com/events/863601794038613/