Στη σύλληψη του Αλέξη Μαυρομιχάλη, γνωστός και ως «Αλεξούι» προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στην οικία του Μαυρομιχάλη και τον συνέλαβε για τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην περίφραξη του σπιτιού του.

Το απόγευμα και αφού η Αστυνομία ξήλωσε τις κάμερες ασφαλείας, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης αφέθηκε ελεύθερος όπως αναμενόταν, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών συνελήφθη και ο 40χρονος στενός φίλος του Αλέξη Μαυρομιχάλη, Ιωσήφ Ιωσήφ (γνωστός ως «Σήφης»). Ο 40χρονος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενεργήθηκε στην οικία του, με δικαστικό ένταλμα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένας κοινός πυροκροτητής, ενωμένος με ηλεκτρικό καλώδιο και συνδετήρα μπαταρίας, ένας ηλεκτρικός εργοστασιακός πυροκροτητής, δώδεκα ηλεκτρικά σπίρτα, δύο τεμάχια βραδύκαυστου φυτιλιού και ένας ηλεκτρικός μηχανισμός τηλεπυροδότησης.

Αμέσως μετά και αφού αφέθηκε ελεύθερος ο Αλέξης Μαυρομιχάλης σχολίασε με μια σύντομη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα τη σημερινή του σύλληψη.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Κύριοι απολογούμαι για τις παράνομες κάμερες που είχα σπίτι μου . Απλά όταν με καλούσατε κάθε λίγο ότι κινδυνεύω και μου λέγατε να λάβω μέτρα προστασίας μάλλον εννοούσατε προφυλακτικά και αντιηλιακό»

mavromixalis