Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στην Πάφο αλλα θα πάρει ώρες η πλήρης κατάσβεση

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση ωστόσο θα πάρει αρκετές ώρες μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Βιομηχανική περιοχή «Ανατολικού», στην Πάφο δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση, ο Ανδρέας Κεττής ανέφερε ότι γίνεται ειδική διαχείριση καθώς για την πυρόσβεση χρησιμοποιείται ειδικός αφρός ενώ στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν αποσταλεί ενισχύσεις από την Επαρχία Λεμεσού.

Ο κ. Κεττής ανέφερε ότι στη σημείο της πυρκαγιάς βρίσκονται στιβάδες οχημάτων εντός κι εκτός περιφραγμένου χώρου και τόνισε ότι μετά την κατάσβεση της φωτιάς θα διερευνηθεί το κατά πόσον ο αριθμός των οχημάτων και ο τρόπος με τον οποίο ήταν τοποθετημένα στο χώρο, ήταν ο προβλεπόμενος.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Κεττής στα κοινωνικά δίκτυα, από την πυρκαγιά καταστράφηκε μεγάλος αριθμός ακινητοποιημένων οχημάτων που προορίζονταν για ανακύκλωση ως επίσης και υποστατικό με αποθηκευμένες ποσότητες πολυουρεθάνης.

Επιπρόσθετα καταστράφηκε εξοπλισμός ο οποίος ήταν μέρος του υποστατικού.

Φαίνεται, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΣΤΡΑ, ότι η φωτιά προκλήθηκε από οξυγονοκόλληση στη μάντρα όπου βρίσκονταν τα αυτοκίνητα, τα οποία μετατρέπονται σε εξαρτήματα.

Σημειώνεται ότι νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για καταστροφή 40 οχημάτων.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy