Έλεγχος της αστυνομίας τα ξημερώματα σε κλάμπΑστυνομικός έλεγχος διενεργήθηκε τα ξημερώματα σε νυκτερινό κέντρο στην Λευκωσία μετά την παρουσία οικείου προσώπου 30χρονου θύματος απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου στην περιοχή Εγκωμης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γύρω στις 5.00 το πρωί μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Λευκωσία, ύστερα από πληροφορία ότι στο χώρο βρισκόταν, μαζί με περίπου άλλα 30 άτομα, πρόσωπο οικείο του 30χρονου θύματος απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι στο χώρο βρισκόταν πρόσωπο το οποίο συνδέεται με τα γεγονότα και τη διερεύνηση της αναφερόμενης υπόθεσης απόπειρας φόνου. Μαζί του βρισκόταν άλλο ένα άτομο.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν σε καθήκον για την πρόληψη του εγκλήματος, όπως γίνεται καθημερινά, ενεργώντας προληπτικά για αποτροπή οποιουδήποτε παραβατικού περιστατικού.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ακολούθησε τα μέλη της Αστυνομίας με ασφάλεια εκτός του υποστατικού και αποχώρησε, αφού έγινε έλεγχος. Τα μέλη της Αστυνομίας έλεγξαν και τα άλλα 30 άτομα, τα οποία επίσης αποχώρησαν μετά και τις συστάσεις της Αστυνομίας.