Ελεγκτική Υπηρεσία : Το Υπ.Εσωτερικών εφευρίσκει τρόπους εμπόδισης της έρευνας για «χρυσά διαβατήρια»

Η ελεγκτική υπηρεσία απάντησε στην επιστολή που της απέστειλε ο Υπουργός Εσωτερικών για το θέμα των διαβατηρίων, σχολίασε στον ΑΣΤΡΑ ο λειτουργός της υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης.

Ο κύριος Πετρίδης σημείωσε ότι δεν μπορεί να αναφερθεί στο περιεχόμενο της απάντησης της ελεγκτικής υπηρεσίας, αφού η επιστολή του Υπουργού διαβαθμίστηκε ως «απόρρητη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Νουρής έστειλε επιστολή στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη απαιτώντας τη μη δημοσιοποίηση της έκθεσης για τους πέντε φακέλους τους οποίους πρόλαβε και εξασφάλισε η Ελεγκτική Υπηρεσία από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πάντως ο κύριος Πετρίδης τόνισε ότι στην συγκεκριμένη επιστολή δεν υπήρχε κανένα επιχείρημα περί προσωπικών δεδομένων και τόνισε ότι δεν μπορούν κάποιοι κάθε φορά να εφευρίσκουν διάφορους λόγους, για να εμποδίσουν την έρευνα από την ελεγκτική υπηρεσία.

Ο λειτουργός της ελεγκτικής υπηρεσίας επανέλαβε ότι αναμένουν μέχρι την Τρίτη τις σχετικές απαντήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Πέμπτη η έκθεση θα δοθεί στη δημοσιότητα, έστω και χωρίς την θέση του Υπουργείου.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.