Ελλάδα: 300.000 ευρώ σε προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με την Κιβωτό του Κόσμου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου με τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και άλλα πρόσωπα της ΜΚΟ να βρίσκονται στο προσκήνιο. Παράλληλα η οικονομική αστυνομία της Ελλάδας σαρώνει και τα ακίνητα της οργάνωσης.

Τα ακίνητα που ανήκουν στη ΜΚΟ φαίνεται να είναι 31 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive του Alpha Ελλάδος, βρίσκονται τόσο στην Αττική όσο και σε πόλεις της περιφέρειας. Ειδικότερα, τα ακίνητα εντός του λεκανοπεδίου εντοπίζονται σε 20 περιοχές, ενώ ακίνητα υπάρχουν σε ακόμη 11 πόλεις της Ελλάδας. Έτσι οι αρμόδιοι ερευνούν εάν τα ακίνητα προέρχονται μόνο από τις δωρεές.

Το ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής βρέθηκαν 300.000 ευρώ σε τρεις προσωπικούς λογαριασμούς δύο τραπεζών. Πρόκειται για την έρευνα που αφορά στις χρονιές από το 2017 μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει αίτημα της Οικονομικής Αστυνομίας για να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ακόμη 10 τράπεζες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy