Ελλάδα: Απολογείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας -Αρνείται την κατηγορία

Στην Ελλάδα, ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη θα κληθεί να απαντήσει σε μία σειρά ερωτήσεων που έχουν προκύψει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας πως είναι αθώα και ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να αποδείξει ότι ήταν μία καλή μάνα για τα παιδιά της.

Παράλληλα, η Εισαγγελία έχει διατάξει έρευνα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ένας από τους δικηγόρους της 33χρονης, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, δήλωσε ότι είναι πιο εύλογη εξήγηση το ιατρικό λάθος, από το να σκότωσε το ίδιο της το παιδί μια μάνα”, ενώ ο άλλος δικηγόρος της ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η ουσία η οποία φέρεται να σκότωσε το κοριτσάκι, υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών.

Αντίθετα, πρόσθεσε, δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Όπως ισχυρίστηκε, είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ότι αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy