Με γκλομπ και χημικά αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί μέλη της ΛΑΕ (Λαϊκη Ενίτητα) και του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) που αντιτάσσονται στους πλειστηριασμούς.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν σε συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους, αλλά απωθήθηκαν βίαια από την ΕΛ.ΑΣ.. Ένα μέλος της ΛΑΕ, ένας φωτογράφος και πολλοί δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν από τους αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν τα γκλομπ τους κατά των διαδηλωτών. 

Το μέλος της ΛΑΕ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι, ο φωτογράφος στον ώμο, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι δέχθηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με το in.gr ένα περιπολικό  κόντεψε να παρασύρει έναν άλλο δημοσιογράφο. Με το συγκεκριμένο περιπολικό μεταφέρονταν τρία άτομα που προσήχθησαν από τον χώρο των επεισοδίων.

Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό εάν θα αφεθούν ελεύθεροι ή θα συλληφθούν.

Οι σοβαρότερα τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί σήκωσαν στα χέρια και πέταξαν κάτω μια γυναίκα που κατάφερε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από το συμβολαιογραφείο.

Οι διαδηλωτές απάντησαν στην αστυνομική βία με αβγά.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους προσαχθέντες και διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας έξω από τη ΓΑΔΑ.