Τα ακραία γεγονότα της Τούμπας οδηγούν την κυβέρνηση από την Δευτέρα κιόλας στην πρώτη δραστική απόφαση: Διακοπή πρωταθλήματος επ’ αόριστο και έπεται συνέχεια μετά από επαφές με την UEFA!

Ήδη για το πρωί της Δευτέρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και με στελέχη της UEFA που είναι επιφορτισμένα με την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μπορεί οι αποφάσεις να φτάσουν σε ακραία επίπεδα, όπως η οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος και η μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κυβερνητικά στελέχη σχολίαζαν αργά το βράδυ της Κυριακής: «Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν έχει»!

Ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, περίπου δύο ώρες μετά τη φάση που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, στο 90 λεπτό του και αφορούσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο ακύρωσε ο διαιτητής έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρέφερι της αναμέτρησης άλλαξε την απόφασή του εντός των αποδυτηρίων και έπειτα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από άρνηση της ΑΕΚ να βγει ξανά στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.