Ελλάδα: Φονική η επέλαση της Θάλειας από την Εύβοια με δύο νεκρούς

Φονικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Θάλειας που σαρώνει την χώρα μας. Η Εύβοια δυστυχώς μετράει δύο νεκρούς, όπως ανέφερε νωρίτερα ο Δήμαρχος της περιοχής, ενώ μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει στην περιοχή.

Ειδικότερα, μια 86χρονη γυναίκα, βρέθηκε πνιγμένη στο σπίτι της στα Πολιτικά, ενώ κι ένας 85χρονος συμπολίτης της βρέθηκε νεκρός από την κακοκαιρία.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο δήμαρχος Διρφύων Γιώργος Ψαθάς λέγοντας μάλιστα ότι οι νεκροί στα Πολιτικά Ευβοίας δεν είναι ένας αλλά δύο. Πρόκειται για την 86χρονη στα Πολιτικά και έναν 85χρονο στο ίδιο χωριό, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Από την κακοκαιρία που πλήττει το νησί με βροχές και καταιγίδες έχουν προκληθεί προβλήματα σε πολλές περιοχές με τα μεγαλύτερα, ωστόσο, να εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους πολίτες, ενώ σύμφωνα με το Mega μια 86χρονη γυναίκα η οποία διέμενε σε ισόγεια κατοικία στα Πολιτικά, έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, υπερχείλισε ο ποταμός Λήλας και το νερό πέρασε πάνω από τις γέφυρες του Αφρατίου και του Βασιλικού, ενώ πολλά προβλήματα με υπερχειλίσεις και πλημμύρες παρατηρούνται στις περιοχές Ψαχνών και Πολιτικών.