Ελλάδα: Γαμήλιο γλέντι με τουλάχιστον τριάντα κρούσματα (Βίντεο)Από το γάμο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για νοσηλεία, επειδή εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό, βρέθηκαν δύο άτομα, τα οποία, ευτυχώς, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και εκτός απροόπτου θα πάρουν πολύ σύντομα ακόμα και εντός της ημέρας εξιτήριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο νοσηλευόμενος είναι ο γαμπρός, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ήταν δώδεκα οι συμμετέχοντες στο γάμο, που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Όλοι τους παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα και πήγαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου εξακριβώθηκε ότι ήταν θετικοί στον ιό. Ο γάμος έγινε σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και φέρεται να συμμετείχαν σε αυτόν περισσότερα από 100 άτομα.

«Σε εμάς δεν ήρθε κάποιο άλλο άτομο και συνολικά νοσηλεύονται δύο άτομα από το γάμο. Ευτυχώς η πορεία της υγείας τους είναι πολύ καλή. Πολύ σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο», λέει στο ethnos.gr ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και διευθυντής της Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κιουμής.

Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο «Παπανικολάου» είναι ένα από τα δύο νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.