Ελλάδα: Στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου «έδινε εντολές για ξυλοδαρμούς και κακοποιούσε και ο ίδιος»

Πάτερ Αντώνιος EUROKINISSI

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου, ο οποίος έχει καταγγελθεί από τρόφιμους της Κιβωτού του Κόσμου για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, πρόκειται για έναν 35χρονο για τον οποίο γίνονται καταγγελίες σε καταθέσεις αρκετών παιδιών. Ο εν λόγω 35χρονος φέρεται να έδινε εντολές ξυλοδαρμούς ή να κακοποιούσε και ο ίδιος τους «απείθαρχους» τροφίμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην τρόφιμου και μετέπειτα παιδαγωγού της δομής πληθαίνουν και δεν αποκλείεται το όνομά του να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζουν οι δύο Εισαγγελείς Ανηλίκων.

Όλα αυτά καθώς συνεχίζεται η έρευνα της δικαιοσύνης για τις καταγγελίες σχετικά με περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης με θύματα τροφίμους της Κιβωτού του Κόσμου. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 13 καταθέσεις μαρτύρων, παιδιών που φιλοξενήθηκαν ή φιλοξενούνται ακόμα στην οργάνωση αλλά και πρώην εργαζομένων.

Παράλληλα, στελέχη της οικονομικής αστυνομίας και της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος «ξεσκονίζουν» τα οικονομικά της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.