Ελλάδα: Στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Έλα στο Google News

Στο κόκκινο επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη εισήλθαν οι περιοχές της Καβάλας, της Ημαθίας, της Πιερίας και της Πέλλας, σύμφωνα με τα νέα επικαιροποιημένα στοιχεία.

Με βάση την επιδημιολογική εικόνα που διαμορφώνεται στις συγκεκριμένες περιοχές είναι πιθανή η ένταξή τους σε μίνι lockdown, όπως προβλέπεται για τις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο επίπεδο (Επίπεδο 4).

Τα συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμοστούν στις συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο από το νεοσύστατο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Στις κόκκινες περιοχές παραμένουν η Αργολίδα και η Ευρυτανία, ωστόσο από το κόκκινο βγήκαν το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Ηλεία, η Μεσσηνία και η Ικαρία.

Σημειώνεται ότι σε τοπικό lockdown αυτή τη στιγμή βρίσκονται Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ηράκλειο, Ικαρία, Ευρυτανία και Αργολίδα. Η ισχύς του τοπικού lockdown είναι μέχρι αύριο, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι νεότερες αποφάσεις για το ποιες περιοχές θα παραμείνουν σε καθεστώς μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και ποιες εξέρχονται από αυτό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.