Ελλάδα: Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους-Ανακοινώσεις το απόγευμα

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους αποφασίζει σήμερα η επιτροπή Λοιμωξιολόγων στην Ελλάδα, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται εκτάκτως το απόγευμα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστούν πρωτίστως τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλά εμβόλιμα θα τεθεί στο τραπέζι, λόγω καύσωνα, και το θέμα των μασκών σε εξωτερικούς χώρους.

Μάλιστα, ενδέχεται να «τελειώσουν» οι μάσκες από αύριο, 24 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ για το ζήτημα της μάσκας, διευκρίνισε ότι για την εφαρμογή της απόφασης θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.