Οπως και στον α’ γύρο, το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, δεν αναδεικνύει νικητή. Σε αντίθεση με το ματς του Μακαρείου(2-2), αυτό στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», «κόλλησαν» και οι δύο ομάδες στο μηδέν.

Το τελικό 0-0 δεν αφήνει ευχαριστημένους τους γηπεδούχους που είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει επίσης τις ευκαιρίες τους στο β’ ημίχρονο για να σκοράρουν. 


Αν και η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και βρήκε καλές ευκαιρίες, εντούτοις βρήκε απέναντί της τον Μπάιζα. Μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινοπράσινους το χαμένο τετ α τετ του Τέτε στο 19’. Σάστρε και Χέφελ είχαν επίσης από μία καλή ευκαιρία όμως ο Μπάιζα ήταν εκεί.

Στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 65′, όμως έπειτα και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν, γκολ όμως όχι. Μπάιζα και Τόνιο κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους, με τους μαυροπράσινους στο τέλος να βρίσκουν φάσεις που μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη.
Με τον ένα βαθμό που πήρε η ΑΕΚ ανεβαίνει στους 19, ενώ ο Ολυμπιακός πάει στους 16.

ΑΕΚ: Τόνιο, Τάντι, Μοϊσόφ, Τέτε, Χέφελ, Γκονζάλεθ, Ιωάννου(59′ Φιόλιτς), Πλάνας, Σάστρε(77′ Κίβενι), Κάσες(69′ Φακούντο), Γιάννου
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αναστασίου, Ράσπας, Ραούλ, Κωνσταντίνου, Στεφάνου
Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ακόστα, Οικονομίδης, Ζαχαρίου(90′ Κα), Σωτηρίου, Μπιλάλ(76′ Ενόχ), Ντουβεντρού(90+2 Νάνι), Αγιτέ
Στον πάγκο: Κίρεφ, Ανδρέου Λ., Κυριάκου, Βενιζέλου, Ανδρέου Σ., Παχίπης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοϊσόφ(3η) / Σαμπίνια, Ενόχ
Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης