Εμπρησμός-Δικαστήριο Λεμεσού: Καταζητεί 37χρονο η Αστυνομία (φωτογραφία)

Δικαστικό ένταλμα εναντίον 37χρονου εξασφάλισε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τον εμπρησμό αίθουσας του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, από τον οποίον καταστράφηκαν τεκμήρια σοβαρών ποινικών υποθέσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση στοιχείων και μαρτυρίας, προέκυψαν υποψίες εναντίον 37χρονου, ο οποίος καταζητείται μετά από δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε εναντίον του.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από περαστικό στη 1.45 τα ξημερώματα Τετάρτης και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στη σκηνή εντοπίστηκε μεγάλη σκάλα την οποίαν οι δυο δράστες, όπως καταγράφηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, χρησιμοποίησαν για ν’ ανεβούν στη νότια πλευρά του κτιρίου. Αφού έσπασαν το παράθυρο της μικρής αίθουσας με τα τεκμήρια, έθεσαν σε αυτήν φωτιά και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία αναμένει από τον πρωτοκολλητή ενημέρωση για το τι ακριβώς περιείχε η αίθουσα του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η Αστυνομία καταζητεί τον ASHRAF OLWAN, 37 χρόνων από την Παλαιστίνη, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμού, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 21 Ιουλίου, 2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

1 3

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.