Εμβολιαστικά κέντρα σε Τριμίκλινη και Αθηένου σήμερα

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων στην Τριμίκλινη, αλλά και στο νέο Κέντρο Υγείας στην Αθηένου θα λειτουργήσει σήμερα εμβολιαστικό κέντρο.

Το εμβολιαστικό κέντρο στην Τριμίκλινη εντάσσεται στην προσπάθεια λειτουργίας μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, σε συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και της Παιδιατρικής Εταιρείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Ως εκ τούτου, στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, από τις 8:00 μέχρι τις 14:00, θα εμβολιάζονται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα κατά της νόσου COVID-19 (χορήγηση 1ης δόσης) και άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω με όλες τις δόσεις.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς στην Αθηένου, σε γραπτή ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι «μετά από αίτημα του δημάρχου Αθηένου για να βοηθηθούν οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε διευθέτηση, ώστε κινητή μονάδα να μεταβεί για να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει να εμβολιασθούν συνολικά 527 άτομα, όλων των ηλικιών». Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί. Όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από το δήμο και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στο χώρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.