Εν αναμονή μέχρι την Παρασκευή οι οδηγοί ταξί

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και τον πρόεδρο της Αρχής Αδειών είχε το πρωί αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των οδηγών ταξί για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Παναγιώτης Κυλίλης εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, ανέφερε ότι ήταν μεν έντονη αλλά εποικοδομητική η συνάντηση. Σημείωσε ότι οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία γύρω στο 90% των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί, προσθέτοντας ότι μέχρι την Παρασκευή θα λυθούν οι λεπτομέρειες που εκκρεμούν. Όπως είπε είναι διαδικαστικής φύσεως οι λεπτομέρειες που πρέπει να επιλυθούν.

Ο κ. Κυλίλης είπε ότι επί τάπητος στη συνάντηση τέθηκαν ανάμεσα σε άλλα το θέμα της πειρατείας, οι χορηγίες που λαμβάνουν οι οδηγοί ταξί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και το πρόβλημα που προκύπτει με τον τρόπο λειτουργίας των ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Όπως είπε, οι αρμόδιοι αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε πρόβλημα με το δημοψήφισμα της περασμένης Παρασκευής.

Ο κ. Κυλίλης εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα δοθούν οι λύσεις αλλά σημείωσε ότι σε περίπτωση που δεν επιλυθούν τα προβλήματα, τότε θα συνέλθουν τα όργανά τους και θα λάβουν αποφάσεις.

Στο μεταξύ, δεν πραγματοποιήθηκε η πρωινή στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι οδηγοί ταξί, καθώς είχε καθοριστεί η συνάντησή τους με τον Υπουργό Μεταφορών και τον πρόεδρο της Αρχής Αδειών.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.