Ένα βήμα πιο κοντά Νικόλας – Νίκος Χριστοδουλίδης

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη συνεργασία στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές έκαναν σήμερα ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.


Ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος συνάντησε σήμερα στα γραφεία του ΔΗΚΟ τον υποψήφιο Πρόεδρο και του επέδωσε το περίγραμμα των θέσεων και των προτάσεων του κόμματος πάνω σε όλα τα θέματα. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης από την πλευρά του δήλωσε πως θα απαντήσει μέχρι αύριο στις θέσεις του ΔΗΚΟ ώστε το κόμμα να προχωρήσει με τις εσωτερικές του διαδικασίες για επιλογή του υποψηφίου για τις Προεδρικές.

Papadopoulosxristodoulidis 1 Scaled

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη έκαναν, όπως σημείωσε, «ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της συναντίληψης και της συνεννόησης».

Της συναντίληψης, συνέχισε, «για το ποια είναι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας, ποια είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν και προβληματίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, πώς μπορούμε καλύτερα να αφουγκραστούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας και το πιο σημαντικό, της συναντίληψης για το μέλλον, για το πού θέλουμε να πάρουμε τη χώρα μας, τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται».


Xristodoulidispapadopoulos 1 1 Scaled

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε στη συνέχεια πως είχε την ευκαιρία σήμερα να δώσει στο φίλο του Νίκο, ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα θέσεων με προτάσεις και εισηγήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για όλα τα σημαντικά θέματα που θεωρεί το κόμμα ότι απασχολούν σήμερα την κοινωνία και είχαν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και η εποικοδομητική συζήτηση για όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα.

«Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανταπόκριση του κ. Χριστοδουλίδη σε αυτές τις εισηγήσεις και προτάσεις και ευελπιστώ ότι αύριο το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος θα έχει ενώπιον του όλα τα σχετικά δεδομένα για να προχωρήσει σε συγκεκριμένη εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για να πάρουμε την ερχόμενη Κυριακή τις τελικές αποφάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές», κατέληξε.

Papadopoulosxristodoulidis 2 Scaled

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία είπε στις δικές του δηλώσεις πως σήμερα συνεχίστηκε ο διάλογος, «ειδικότερα σε σχέση με τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το όραμά μας για το μέλλον της πατρίδας μας πώς αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά αυτές οι προκλήσεις, που αφορούν θέματα καθημερινότητας, θέματα που απασχολούν τον πολίτη καθημερινά, όπως επίσης το κυπριακό πρόβλημα, θέματα οικονομίας και γενικότερα θέματα που βρίσκονται στο δημόσιο διάλογο».


Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως έχει λάβει το περίγραμμα θέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος, και οι ομάδες παραγωγής πολιτικής θα εξετάσουν σήμερα το περίγραμμα θέσεων «και θα απαντήσουμε γραπτώς σε σχέση με τις θέσεις που προτείνουμε».

Papadopoulosxristodoulidis 4 Scaled

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο για την συνάντηση και τη συζήτηση και διαβεβαιώνοντας πως πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί και γραπτώς επί του περιγράμματος των θέσεων του ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.