Έναρξη εργασιών για ανάπλαση των οδών στην ενορία Τρυπιώτη και το κέντρο της Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 21, Τρυπιώτης – Κέντρο πόλης», που αφορά την ανάπλαση των οδών Αγίας Ελένης (τμήμα), Μπουμπουλίνας (τμήμα), Ήρας (τμήμα), Άννης Κομνηνής (τμήμα), Κρήτης (τμήμα), Ηλέκτρας, Μέδοντος, Ανδροκλέους (τμήμα), Αλκαίου και Θεοκρίτου, οι οποίο βρίσκονται μεταξύ της Λεωφόρου Στασίνου και της οδού Στασάνδρου στην ενορία Τρυπιώτη.

Συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου 2023 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Θεοκρίτου, η οποία θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση για χρονικό διάστημα 9-10 εβδομάδων.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας προστίθεται ότι το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αντιπλημμυρικές εργασίες με την κατασκευή συστήματος οχετών ομβρίων υδάτων, κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου πεζοδρομίων, ανακατασκευή οδοστρώματος, διαμόρφωση νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και βελτίωση οδικής σήμανσης, διαμόρφωση παρόδιων θέσεων στάθμευσης, αναβάθμιση των υποδομών των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.