Εναρξη εργασιών για μετατροπή του παλιού Δημοτικού στα Μέσανα σε πολιτιστικό κέντρο

Έλα στο Google News

Αρχισαν οι εργασίες για τη μετατροπή του παλιού δημοτικού σχολείου στα Μέσανα σε πολιτιστικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου, η  συνεχής προσπάθεια των τελευταίων ετών άρχισε να καρποφορεί και χθες υπογράφηκαν στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσάνων ως αναθέτουσα αρχή και από εκπρόσωπο της εταιρείας PEDILO CONSTRUCTIONS LTD ως αναδόχου, τα συμβόλαια για την εκτέλεση του έργου.

Το έργο σύμφωνα με το κοινοτικό συμβούλιο Μεσάνων,  θα αρχίσει άμεσα και θα περατωθεί εντός του 2022, ενώ το  κόστος ανέρχεται μαζί με το ΦΠΑ στις 373.318.47 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά την έναρξη εργασιών για την μετατροπή του παλιού δημοτικού σχολείου σε πολιτιστικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, ακολουθούν και  άλλα  έργα τα οποία βρίσκονται προς το τέλος ωρίμανσης τους όπως, η ανάπλαση της πλατείας, η λιθόστρωση του κεντρικού δρόμου της Κοινότητας και εξωραϊσμός των προσόψεων των σπιτιών. Ακόμη η επιδιόρθωση του οικήματος της πρώην ΣΠΕ και μετατροπή του σε Κέντρο Ενασχόλησης Ηλικιωμένων.

Επίσης η διαπλάτυνση  του δρόμου και διάσωση των τριών αιωνόβιων δρυών. Η λιθόστρωση του δρόμου και εξωραϊσμός της Δεξαμενής της Κοινότητας.

Τέλος το Κ.Σ. Μεσάνων  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου και τους λειτουργούς των υπηρεσιών της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την στήριξη τους προς το έργο τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.