Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για Κυπριακό στη συνάντηση Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων και διαπραγματευτή

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων και Διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς για το Κυπριακό, Μενέλαος Μενελάου συμφώνησαν ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται σύμπνοια και ομοψυχία και πως ο συντονισμός και η συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς όσον αφορά τις κινήσεις στο Κυπριακό, είναι απαραίτητα συστατικά μιας πετυχημένης πολιτικής, ενώ δεσμεύτηκαν σε πιο τακτική επικοινωνία.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Κατεχομένων Δήμων αναφέρεται ότι η Επιτροπή και ο Διαπραγματευτής συναντήθηκαν την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου στα Γραφεία της Ένωσης Δήμων στη Λευκωσία.

Κατά τη συνάντηση, αναφέρει η Επιτροπή, που είχε κυρίως σκοπό την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πέτρος Καρεκλάς, επεξήγησε τις βασικές θέσεις της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων επί του εθνικού θέματος καθώς και βασικά θέματα που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο.

Στην συζήτηση που διεξήχθη με τη συμμετοχή των μελών της Επιτροπής, ο Διαπραγματευτής διεξήλθε των βασικών σημείων των θεμάτων που του τέθηκαν, εξηγώντας τις βασικές επιδιώξεις και στρατηγική της Κυβέρνησης στη διαχείριση του εθνικού θέματος και την αντιμετώπιση δυσκολιών που συνεχώς προκύπτουν,συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.