Ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή για την συμπλεγματοποίηση – Καλούν το Υπουργείο να κάνει δεύτερες σκέψεις

Έλα στο Google News

Το ΑΚΕΛ δίπλα στον αγώνα των γονιών, των μαθητών, των κοινοταρχών και της Σχολικής Εφορίας  στην σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου ‘Αγ. Αναργύρων’ Μονής – Μοναγρουλίου.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Κώστα Κώστα

Με την παρουσία μας στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου ‘Αγ. Αναργύρων’ Μονής – Μοναγρουλίου, εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας ως κόμμα, στον αγώνα των γονιών, των μαθητών, των κοινοταρχών και της Σχολικής Εφορίας.

Είναι αδιανόητο, την τελευταία στιγμή το Υπουργείο Παιδείας να ενημερώνει τους γονιούς, ότι θα συμπλεγματοποιήσει την Α’ και τη Β’ τάξη, γιατί υπολείπεται μόνο ένας μαθητής, για να συμπληρωθεί ο αριθμός που απαιτεί το Υπουργείο δηλαδή 21, με αποτέλεσμα 20 παιδιά, εν μέσω πανδημίας, να πρέπει να μπουν σε μια πολύ μικρή αίθουσα διδασκαλίας.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι, το Υπουργείο ακόμα να απαντήσει στις συστημένες επιστολές και τα φαξ που έστειλε ο Σύνδεσμος. Είναι πραγματικά κρίμα αυτό που συμβαίνει..τα κριτήρια για την ύπαιθρο πρέπει να είναι πιο χαλαρά αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας, να κτυπήσουμε την αστυφιλία.. πρέπει να ανοίγουμε σχολεία στην ύπαιθρο και όχι να τα κλείνουμε.. το ίδιο έγινε και με το Ολοήμερο του Δημοτικου Σχολείου στην Αψιού.. Το Υπουργείο Παιδείας, πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.