Ενοικίασε όχημα και δεν το επέστρεψε ποτέ – Ενώπιον Δικαστηρίου 31χρονος

Οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 31χρονου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, 51χρονος από την Πάφο, ιδιοκτήτης εταιρείας ενοικιάσεως και πωλήσεων οχημάτων, κατήγγειλε ότι 31χρονος μετέβη στο κατάστημα του και ζήτησε να παραλάβει αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο κατάστημα για πώληση για να το εξετάσει και να δει το ενδεχόμενο να το αγοράσει.

Ακολούθως ο 31χρονος φέρεται να έδωσε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ για να το οδηγάει για ένα μήνα, πληρώνοντας και την ασφάλεια για να καλύπτεται. Επίσης, συμφώνησε με τον παραπονούμενο να του δώσει 9.000 ευρώ για να το αγοράσει.

Ωστόσο, όταν πέρασε το χρονικό διάστημα του ενός μηνός, ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.

Ακόμη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιάσεως φέρεται να έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξουσιοδότηση σε φιλικό του πρόσωπο να καταγγείλει εκ μέρους του την υπόθεση στην Αστυνομία.

Ο 31χρονος οδηγώντας το υπό αναφορά όχημα μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής Λεμεσού για να υπογράψει για ποινική υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα στο Δικαστήριο. Ανεκόπη από τους αστυνομικούς και παραλήφθηκε το όχημα, το οποίο αφού επιθεωρήθηκε, επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 31χρονος καταγγέλθηκε για τα πιο πάνω αδικήματα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei