Ενώπιον του Υπουργού Μεταφορών τα προβλήματα των σχολών και εκπαιδευτών οδηγών

Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις των σχολών και εκπαιδευτών οδηγών ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2020 του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου με τις ηγεσίες των οργανώσεων. Αποφασίστηκε να συναντηθούν εκ νέου στα τέλη Απριλίου και να γίνει αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑνακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι στη σύσκεψη “εξετάστηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις, που αφορούν καλύτερους τρόπους διαχείρισης του διαδικτυακού ημερολογίου για κράτηση ημερομηνίας πρακτικής δοκιμασίας από τους υποψήφιους οδηγούς, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων για απόκτηση άδειας οδήγησης στα κατά τόπους εξεταστικά κέντρα”.

Μετά από συζήτηση συμφωνήθηκε όπως προωθηθούν προς υλοποίηση διάφορα θέματα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Σημειώθηκε, επίσης, ότι θα συνεχιστούν και επισπευσθούν οι προσπάθειες για ένταξη νέων διαδραστικών, διαδικτυακών εφαρμογών, με σκοπό την περαιτέρω απλοποίηση των διαδικασιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη και των επαγγελματιών, μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Επιπρόσθετα, διευθετήθηκε νέα σύσκεψη περί τα τέλη Απριλίου με στόχο την εξέταση της πορείας υλοποίησης των εν λόγω θεμάτων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.