Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από τις 2:30 το μεσημέρι, μετά από πληροφορία για ένοπλο άνδρα σε πολυκατοικία στην Ακρόπολη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και ώρες διαπραγματεύσεις μεταξύ του άντρα και της Αστυνομίας, οι οποίες όμως δεν έχουν μέχρι στιγμής καρποφορήσει. Ο άντρας είναι ηλικίας μεταξύ 55 και 60 ετών και εναντίον του οποίου φέρεται να εκκρεμεί διάταγμα για υποχρεωτική νοσηλεία σε ψυχιατρείο.
Γύρω στις 21:20 το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν την πολυκατοικία ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν στις θέσεις τους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας είχε προσαχθεί προ ολίγων ημερών σε αστυνομικό τμήμα, για πρόκληση ανησυχίας.
Ενώ, έχoυν δοθεί οδηγίες από πλευράς Αστυνομίας, να εξαντληθεί κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης, ούτως ώστε το επεισόδιο να λήξει ομαλά, ενώ αναζητούνται συγγενείς του άνδρα, καθώς και ο γιατρός του, προκειμένου να μεταβεί στον χώρο και να βοηθήσει στην όλη προσπάθεια.
Ο άνδρας κρατάει ένα κυνηγετικό όπλο και βρίσκεται στο μπαλκόνι πολυκατοικίας στη λεωφόρου Στασίνου, ενώ φέρεται να έχει στην κατοχή του αριθμό κυνηγετικών όπλων. Νωρίτερα από το μπαλκόνι ακουγόταν κλασική μουσική στη διαπασών.
Στη σκηνή βρίσκονται πάνοπλοι αστυνομικοί που φορούν και αλεξίσφαιρα, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο κατά πόσο έχει θέσει κάποιο αίτημα ενώπιον των Αρχών. Εκεί βρίσκονται επίσης και μέλη της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, όπως και γείτονες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται μάλιστα, να απείλησε με όπλο πριν από μερικές μέρες, μία γειτόνισσα του.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από παρακείμενους δρόμους.