ΕΝΠ: Έπονται και άλλες μεταγραφές για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Η Ένωση θέλει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές της για να αποκτήσει περισσότερο βάθος, αλλά το οικονομικό πιέζει πολύ τους «βυσσινί» και αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι για περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ.


Η Ένωση θέλει περισσότερο βάθος και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην επίθεση, για να αποκτήσει περισσότερο βάθος. Τα μηνύματα που βγήκαν μέσα από τα τρία φιλικά στη Βουλγαρία είναι πως η Ένωση μπορεί να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα, αλλά από εκεί και έπειτα θέλει και βάθος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον μεγάλο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μπήκε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και αναμένονται εξελίξεις που αφορούν την ενίσχυση. Ο προπονητής Γιώργος Κοσμάς και η διοίκηση έχουν καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αναμένονται ανακοινώσεις.

Μέχρι τώρα η Ένωση επίσημα απέκτησε τρεις επιθετικούς, τον Πολωνό επιθετικό Ματέους Σεπάνιακ και τους δύο Κύπριους, Ονησίφορο Ρουσιά και τον Δημήτρη Θεοδώρου. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει ακόμα πιο κοντά στη Διοίκηση, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ενισχυθεί οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με μεγαλύτερη ευχέρεια η ενίσχυση του ρόστερ. Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι στη διάθεσή μας και όλοι μαζί μπορούμε για ένα νέο μεγάλο ρεκόρ».

Νίκος Μουλαζίμης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.