Αναζητείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.

Η κατηγορία όμως αφορά μόνο την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή.

Με τις ίδιες κατηγορίες αναζητούνται και οι τέσσερις σωματοφύλακές του.
Στο μεταξύ προς διακοπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος οδεύει η ελληνική κυβέρνηση, μετά τα θλιβερά επεισόδια ψες στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνεχή επικοινωνία τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, εκφράζοντας την οργή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και ζητώντας να ληφθούν τα πλέον σκληρά και ριζικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει συνομιλίες με τα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν και οι οποίες εάν καταστεί δυνατόν θα ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα.

Οι εικόνες με την είσοδο στο γήπεδο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ. Στο τέλος ο διαιτητής κατακύρωσε στο φύλο αγώνος το παιχνίδι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.